Het vijfde is de competitie goed begonnen. Op deze warme zaterdagmiddag ontvingen ze het 4e elftal van Oud Beijerland. Nadat ze in de eerste helft een aantal keren goed weg waren gekomen en zelf nauwelijks iets creëerden, werd er met een 0-0 stand gerust.

In de tweede helft leek Oud Beijerland redelijk uitgeraast en ontstond er ruimte voor Lombardijen om te gaan voetballen. Het was wederom Colin die voor de geelzwarten de ban brak. Kevin had de bal op de linkerflank en wisten deze met een sublieme krul op zijn hoofd neer te leggen, waarna deze met een mooie boog buiten bereik van de doelman in de kruising eindigde.

Hierna eiste grensrechter Dennis de hoofdrol op. Nadat de verdediging een paar keer scherp stond en de tegenstander meerdere keren op buitenspel wist te zetten, wist Oud Beijerland even later wel aan de rand van de 16 te komen. Keeper Bas had schijnbaar last van de achter de wolken verdwenen zon en grabbelde maar een beetje op dit schot vanaf de rand, waarna de spits van Oud Beijerland de bal voor het intikken had. Echter, Dennis had gezien dat deze spits op het moment van het eerste schot zich al echter de verdediging bevond. De hoon speelde hem hierna parten.

Even later was het wederom Colin. Uit een vrije trap rechts van het strafschopgebied, draaide de bal om de muur richting de korte hoek. De keeper had er geen goed antwoord op en verlengde de bal zijn eigen doel in. Het slotakkoord was voor Kevin. Uit een mooie voorzet vanaf de rechterkant van Nuri, kopte hij de bal gelijk aan Colin in de verre hoek.

Een mooie 3-0 overwinning om het laatste seizoen voor SV Lombardijen mee te beginnen! Zaterdag gaan de mannen op bezoek bij het 5e van de Zinkwegse Boys, alwaar om 12:00 uur wordt afgetrapt.