Op zaterdag 19 november traden onze mannen van het vijfde aan tegen het gelijkwaardige team van Heinenoord. Het werd helaas een zeer ongelukkige middag voor onze mannen.

 

Waar eerst aanvoerder Dennis ongelukkig weggleed in “de 16” bij het wegwerken van de bal (deze belandde bij de tegenstander, die m breed legde op de spits die zijn eerste van de middag maakte). Dit werd enigszins goedgemaakt toen Dennis een assist gaf op Richard (die daarna drie man uitspeelde en de bal beheerst langs de keeper schoof). Helaas kwam Heinenoord nog voor rust op voorsprong, toen bij een voorzet twee man compleet vrij werden gelaten en de spits wederom vrij de bal het doel in kon werken, met het hoofd ditmaal.

 

Na rust bleek Jasper nog niet helemaal wakker (we verdenken de barman van slaapmiddel in de verkeerde thee) en speelt de bal veel te kort terug op doelman Sebastiaan (die ons weer is vereerde met zijn aanwezigheid). De spits dacht er tussen te komen, maar liep over de bal heen. Dit veraste Sebastiaan zodanig, dat ook hij over de bal heen liep. Daarna volgde nog een foutenfestival wat wel een uur leek te duren en eindigde de bal alsnog in het doel, 1-3.

 

Het was Nuri die hierna weer wat terug deed voor de geelzwarten. Een iets te scherpe diepe bal wist hij nog net voor de handen van de keeper weg te houden, maar die dreef hem wel naar het uiterste hoekje van het strafschopgebied. Dit weerhield onze Nuri er niet van om toch maar op doel te schieten. Via de binnenkant van de verste paal eindigde de bal in het net.

 

Daarna was het Tom die zich helaas even vergiste in welke sport hij beoefende. Met een mooie “submissiegreep” legde hij de tegenstander neer in het strafschopgebied. Vanaf 11 meter werd er niet gefaald. Daarna waren het Arjan & Menno die zich vergisten in dezelfde tegenstander. Een hoge bal werd door beide verdedigers richting de achterlijn gekeken, maar daardoor zagen onze jongens wel de linksbuiten over het hoofd, die eenvoudig de 2-5 binnenschoof.

 

Het slotakkoord was voor Nuri. Na een door de keeper afgeslagen bal, schoot Nuri vanaf 25-30 meter op doel, waarbij de bal netjes over de keeper in de rechterbovenhoek verdween en de eindstand op het fictieve scorebord verscheen.