Na acht wedstrijden niet gewonnen te hebben, kwamen vandaag de grote rivalen van IJVV de Zwervers op bezoek. Aanvoerder Dennis had besloten om deze kans maar is aan te grijpen om met wat meer druk naar voren te spelen en in een 4-3-3 formatie aan te treden. Met Matthew op doel, Johan, Dennis zelf, Stephan en Danny achterin, een middenveld met Jasper en Patrick als controleurs en Richard als aanvallende man, voorin op de flanken Nuri en Lenny en in de punt topscorer Colin. Op de bank de weelde van maar liefst vier man: Cemil, Kevin, Tom en Tristan.

De speelwijze wierp gelijk zijn vruchten af, een scherp gestarte Nuri kreeg een bal precies op maat van Jasper de diepte in, en totaal niet zelfzuchtig legde hij de bal af op de er nog beter voorstaande Richard: binnen vijf minuten 1-0 voor. Niet veel later was het Richard die bal op Colin legde die voor de 2-0 aantekende en dezelfde Colin kreeg daarna op aangeven van Nuri wederom een niet te missen kans: 3-0. Nog voor het aantikken van de 20e minuut tilde Lenny de score naar 4-0. Hierna raakte Lombardijen de controle en het voetbal even kwijt en was het aan het defensieve kwintet (inclusief keeper Matthew) te danken dat De Zwervers niet wat terug deden.

In de rust aardig wat wisselingen: Cemil nam de plek in van Richard, die achterin de plek overnam van Stephan, Tom verving Danny, Tristan op de plek van Johan, Matthew en Lenny wisselden rollen als keeper en buitenspeler en Kevin verving Nuri al vlak voor rust. Deze wisselingen pakten niet slecht uit, voortvarend werd aan de tweede helft begonnen en het was Cemil die het vertrouwen van zijn aanvoerder terugbetaalde: met 2 doelpunten zette hij Lombardijen op een 6-0 voorsprong. Door doelpunten van Kevin, wederom Colin en Matthew liepen de mannen zelfs uit naar 9-0. Het was aan de grensrechter van de tegenstander (die ongeveer op de achterlijn de wedstrijd besloot uit te vlaggen) te danken dat de score niet nog groter uitpakte.

Na de winterstop wordt de competitie hervat bij: IJVV de Zwervers, die gebrand zullen zijn op revanche, onze mannen zijn gewaarschuwd!