Beste SVL vrienden,

Langs deze weg wil ik alle deelnemers weer bedanken voor hun deelname afgelopen seizoen. Met jullie deelname is het mogelijk om onverwachte uitgaven te ondersteunen of af en toe eens wat extra’s te doen. Hopelijk kunnen we aankomend seizoen ook weer op jullie rekenen?

Mocht er iemand willen stoppen, cijfers veranderen of juist mee willen doen, hoor ik het graag zsm. Het zou leuk zijn als er van de elftallen die er al een paar seizoenen zijn en van nieuwe spelers, mensen mee gaan doen. Ook jullie maken gebruik van de spullen, waar de club van 100 zich voor inzet.

Het nieuwe lottoseizoen begint weer op zaterdag 3 september.

Kosten zijn 1 euro per week, gedurende het voetbalseizoen. Als voorbeeld duurde afgelopen seizoen 36 weken. Betalingen mogen per week, maand of langer contant of per bank worden betaald.

Hoe werkt de Lotto bij SVL eigenlijk?

1. Je vult 10 cijfers in, die liggen vanaf 1 t/m 45
2. Elke week is er op zaterdagavond een trekking van de lotto bij SBS6
3. De getrokken cijfers gelden ook voor onze lotto
4. Van wie als eerste zijn of haar cijfers zijn weggestreept wint de helft van opbrengst van die periode
5. Een periode kan variëren tussen ongeveer 5 en 10 weken, afhankelijk van de trekkingen
6. Het kan voorkomen dat er meerdere winnaars zijn, dan wordt er evenredig gedeeld
7. De helft van de totale inzet is voor de club van 100, de andere helft voor de winnaar(s)
8. Het kan uiteindelijk een leuk spaarpotje opleveren en je steunt de club hiermee
9. Je opgeven of afmelden of wijzingen doorgeven kan tot uiterlijk 27 augustus 2016.

Stuur dus je 10 getallen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul een briefje in die op het bord hangt van de club van 100. Graag naam, telefoonnummer en e-mailadres invullen en uiteraard jouw 10 geluksgetallen. Mocht je dit bericht hebben gemist en wil je later alsnog meedoen, kan je na elke periode altijd instromen.

Dus doe mee en steun je club!!

Dick Sassenburg – Club van 100