Het eerste heeft zaterdag, na winst op FIOS en een midweekse nederlaag bij LMO, bij BZC/Zuiderpark met 4-4 gelijk gespeeld en is daarmee op de derde plaats in de groep geëindigd. Aanstaande zaterdag openen de mannen de competitie bij Excelsior Rotterdam, alwaar om 15.00 uur wordt afgetrapt.

Het tweede heeft de eerste bekerwedstrijd in winst omgezet: er werd met 5-4 gewonnen van het vierde van Binnenmaas. Zaterdag spelen de mannen om 15.00 uur bij en tegen het zesde van Smitshoek.

Het derde is minder aan de bekercampagne begonnen: uit bij SDV werd er nipt met 4-3 verloren van het lokale derde. Ook het derde speelt komend weekend in Barendrecht, maar dan tegen het 15e van de buren (Barendrecht). Ze trappen af om 12.00 uur.

Het nieuwe vierde is thuis wel met een overwinning begonnen: het achtste van IJVV de Zwervers werd met 2-1 verslagen. Het vierde reist zaterdag af naar DRL om daar om 16.15 uur tegen het vierde te spelen.

Het vijfde heeft dit weekend nog niet gespeeld, die beginnen woensdag en in tegen Capelle (het elfde). De aftrap is om 20.00 uur. Zaterdag spelen de mannen om 15.00 uur een uitwedstrijd tegen SDV 5.

Veteranen 1 hebben in Den Haag van RAS VE1 verloren, het werd 3-1. Zaterdag spelen ze (als enige elftal dit weekend) om 11.00 uur een thuiswedstrijd tegen DVV09 VE1.

Veteranen 2 zijn zeer overtuigend aan de bekercampagne begonnen: met maar liefst 7-1 werd gewonnen van VE1 van Hazerwoudse Boys. Zaterdag spelen de mannen om 14u30 de tweede wedstrijd bij en tegen Rijnstreek VE1.

De dames tenslotte zijn ook nog niet begonnnen. Die spelen woensdag om 20.00 uur thuis tegen FIOS VR1 (op het kunstgras, omkleden bij Maasstad Tediro). Zaterdag spelen ze niet (ook die wedstrijd is naar midweeks verplaatst).

UPDATE: De dames spelen op het hoofdveld (normaal gras). Omkleden is nog wel bij Maasstad Tediro.

Voor het volledige programma, kijkt u hier, eventuele afgelastingen worden hier weergegeven