SV Lombardijen 1

Het eerste is de competitie begonnen bij Excelsior Rotterdam en helaas met een nipte nederlaag gestart: er werd met 4-3 verloren. Aanstaande zaterdag wacht de eerste thuiswedstrijd voor de competitie. Om 14:30 uur is Sparta (AV) de tegenstander. Sparta is de competitie begonnen met een thuisnederlaag (1-3) tegen IJVV de Zwervers.

SV Lombardijen 2

Het tweede heeft de eerste bekerwedstrijd tegen Binnenmaas 4, op bezoek bij Smitshoek 6, geen goed vervolg kunnen geven: 3-0 was de uitslag. Er dient nog een klein wondertje te gebeuren als de mannen door willen: ze zullen zelf af moeten rekenen met DRL 2 (thuis om 12:30 uur) en dan mag Smitshoek niet winnen van Binnenmaas.

SV Lombardijen 3

Het is nog onduidelijk of het derde zaterdag nou een voetbal- of een korfbalwedstrijd heeft gespeeld: er is met 6-6 gelijkgespeeld op bezoek bij Barendrecht 15. Na de eerdere nederlaag tegen SDV is de thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Oude Maas 4 om 14:30 uur om des keizersbaard voor onze mannen, aangezien alleen de nummers 1 doorgaan.

SV Lombardijen 4

De uitwedstrijd van het vierde bij DRL van afgelopen zaterdag was verzet naar volgende week woensdag 14 september (aanvang 20:15 uur). Aanstaande zaterdag speelt het vierde eveneens thuis: om 09:00 uur tegen Spirit 10

SV Lombardijen 5

Het vijfde heeft twee wedstrijden in de benen na zaterdag. Op woensdag werd er met 4-2 verloren bij Capelle 10. Na een 1-1 ruststand (Johan (!) scoorde voor rust met een directe volley (!) uit een corner(!)), moesten de mannen in de tweede helft al na vijf minuten met een man minder de wedstrijd uitspelen. Ze kwamen nog wel op een 1-2 voorsprong uit een knappe counter die koeltjes werd afgerond door Cemil, echter daarna brak de organisatie op en liep Capelle nog uit naar de genoemde overwinning.

Afgelopen zaterdag kon er al revanche worden genomen voor deze nederlaag, in de uitwedstrijd bij SDV 5. Ook hier was de ruststand 1-1 (doelpunt van Cemil uit een directe vrije trap), maar na rust werd orde op zaken gesteld, door knappe doelpunten van Colin (2x) en John, eindigde de wedstrijd in 1-4. Zaterdag om 09:00 uur spelen de mannen thuis tegen Egelantier Boys 4, waar Lombardijen 5 alleen nog door een klein wonder door kan naar de volgende ronde.

SV Lombardijen VE1

Veteranen 1 is uitgebekerd. Na een nederlaag bij en tegen RAS, werd er nu met 3-3 gelijkgespeeld tegen DVV09. PGS/VOGEL kwam helaas niet opdagen in de uitwedstrijd bij RAS en hun wedstrijden zullen dus niet meegenomen worden in de eindstand. Het is op dit moment onduidelijk of de wedstrijd van VE1 aanstaande zaterdag om 12:30 uur bij PGS/VOGEL nog doorgaat. DVV09 en RAS zullen onderling uitvechten wie er doorgaat.

UPDATE: De wedstrijd tegen PGS/VOGEL VE1 zal aanstaande zaterdag niet doorgaan.

SV Lombardijen VE2

Veteranen 2 heeft de overwinning in de eerste bekerronde geen goed vervolg gegeven: er werd met 4-1 verloren bij Rijnstreek. Zaterdag spelen de mannen om 11:15 uur (!) voor hun laatste kans tegen Jonge Spartaan. Als er met vier doelpunten verschil gewonnen wordt, gaan onze mannen door naar de volgende ronde. Zet m op Lombardijen!!

SV Lombardijen VR1

De dames spelen al hun bekerwedstrijden doordeweeks en speelden derhalve afgelopen woensdag al. Er werd met 1-12 verloren van FIOS, die duidelijk een niveautje te laag spelen... Woensdag reizen de dames af naar SVS, waar de wedstrijd om 20:00 uur zal aanvangen. De wedstrijd van aanstaande zaterdag is verzet naar woensdag 14 september (aanvang 19:30 uur).