Het was afgelopen week niet best voor SV Lombardijen, niet één team heeft gewonnen.

SV Lombardijen 1

Bij het eerste moest er door de vele blessuregevallen weer zwaar geïmproviseerd worden en dat resulteerde in een pijnlijke nederlaag: de amateurs van Sparta waren met 0-5 te sterk. Het eerste staat nu 12e van de 14 met 0 punten en een doelsaldo van -6. Zaterdag gaan de mannen op bezoek bij Spartaan’20 (eveneens nog puntloos), alwaar om 15:30 uur (!) wordt afgetrapt.

SV Lombardijen 2

Het tweede trad thuis aan tegen DRL 2, in een groep waar (bijna) iedereen nog kans had om door te gaan. Onze mannen zijn het helaas niet geworden: DRL was met 2-7 te sterk en daarmee door naar de volgende ronde. Binnenmaas 4 had nog wel hun best gedaan, door met 11-4 te winnen van Smitshoek (hierdoor had het tweede bij winst door gegaan). De mannen zijn nu als laatste geëindigd in de groep.

Zaterdag spelen de mannen om 13:00 uur bij en tegen Dilettant 2.

SV Lombardijen 3

Het derde was al uitgeschakeld met 1 punten uit twee wedstrijden, maar kon de eer nog een beetje redden door te winnen van koploper Oude Maas en daarmee niet als laatste te eindigen. Het mocht helaas niet baten: de wedstrijd eindigde in een 4-7 nederlaag.

Zaterdag wordt de competitie om 14:30 uur afgetrapt op eigen veld tegen het 7e van Brielle.

SV Lombardijen 4

Het vierde speelde pas hun tweede bekerwedstrijd (de eerste werd met 2-1 gewonnen van IJVV de Zwervers 8), maar diende wel gelijk te winnen, aangezien tegenstander Spirit 10 al twee keer had gewonnen. Met hulp van keeper Dennis van de Veteranen 1 werd aan de missie begonnen en deze zag er vrij hopeloos uit bij rust: 0-3. Echter, de nieuwe mannen van Lombardijen zetten er flink hun schouders onder en kwam terug tot 3-3. Helaas konden ze het niet over de streep trekken en moesten toch hun meerdere erkennen in de tegenstander: 3-4.

Woensdag om 20:15 uur sluiten ze het bekertoernooi af bij en tegen DRL 4 en zaterdag trappen ze de competitie om 11:00 uur af tegen SDV 5 (thuis).

SV Lombardijen 5

Het vijfde had zaterdag ook de laatste kans om nog door te gaan, daarvoor moest er wel met vijf doelpunten verschil gewonnen worden van koploper Egelantier Boys 4. Na een 3-3 stand bij rust (waaronder enkele prachtdoelpunten van het vijfde en het eerste doelpunt van Dennis voor de club), stond het tien minuten na rust al 3-6 en eindigde de wedstrijd uiteindelijk in 3-7. Lees hier het hele verslag. Het vijfde is hiermee als derde geëindigd en dus klaar in het bekertoernooi.

Zaterdag trappen de mannen om 14:30 uur op eigen veld af tegen Oud-Beijerland 4.

SV Lombardijen VE1

De laatste bekerwedstrijd hoefde voor de mannen van Veteranen 1 niet meer gespeeld te worden, aangezien het resultaat tegen de tegenstander (PGS/VOGEL VE1) niet mee zou worden genomen in de eindstand. Doordat ook nog RAS VE1 uit de competitie is genomen, bleven er maar twee teams over en is DVV09 op basis van uitdoelpunten door gegaan (de onderlinge wedstrijd werd op Varkenoord 3-3).

Zaterdag spelen de mannen om 11:00 uur thuis de kraker tegen IJVV de Zwervers VE1.

SV Lombardijen VE2

Ook de Veteranen 2 gingen voor hun laatste kans in het bekertoernooi in hun thuiswedstrijd tegen Jonge Spartaan VE1. Ook zij konden vrij snel elke ambitie om verder te komen in de prullenbak gooien: bij rust keken ze al tegen een 0-4 achterstand aan en in de tweede helft werd deze score nog even koeltjes verdubbeld. VE2 is eveneens als derde geëindigd.

Zaterdag reizen de mannen af naar Zestienhoven, waar om 16:00 uur wordt afgetrapt.

SV Lombardijen VR1

De dames traden op woensdag al aan tegen vierde klasser SVS VR1. Ook deze wedstrijd werd kansloos verloren: 12-0. Het is duidelijk dat de dames in de vijfde klasse beter op hun plek zijn. Woensdag spelen ze om 19:30 uur thuis tegen mede vijfde klasser NSVV, alwaar ze het bekertoernooi af zullen sluiten. Zaterdag zijn de dames vrij.