Afgelopen weekend had wisselende resultaten en een mooie come back. Hieronder per team het overzicht en de wedstrijden van aankomend weekend.

SV Lombardijen 1

Er moest wederom geïmproviseerd worden bij het eerste, waarbij zelfs Jerry van der Lem (lees je mee?) gevraagd werd om zijn rentree te maken in de uitwedstrijd bij Spartaan ’20. Het mocht helaas niet baten: een 0-2 voorsprong werd nog voor rust verspeeld en na rust liep de tegenstander uit naar een 4-2 overwinning. Het eerste bezet nu de voorlaatste plaats, met nog steeds geen punten en een doelsaldo van -8.

Dit weekend ontvangt het eerste Berkel, dat met 7 punten uit de eerste drie wedstrijden sterk begonnen is. De aftrap is om 14:30 uur.

SV Lombardijen 2

Het tweede is de competitie met een forse nederlaag begonnen. Uit tegen Dilettant 2 werd er met maar liefst 8-0 verloren. Dit weekend spelen de mannen om 12:30 uur thuis tegen het 2e elftal van SDV.

SV Lombardijen 3

Het derde ontving dit weekend het 7e elftal uit Brielle. Nadat de mannen bij rust nog tegen een 0-2 achterstand aan keken, bleken ze toch de langste adem te hebben en haalden even flink uit in de tweede helft: 6-2. De mannen beginnen dankzij deze overwinning als koploper aan de competitie.

Dit weekend reizen de mannen af naar Rhoon, waar ze aantreden tegen het 2e elftal van WCR. De aftrap is om 12:00 uur.

SV Lombardijen 4

Het vierde ontving het 5e van SDV, eerder tegenstander van het vijfde in de beker. Na een ruststand van 3-1 wisten de nieuwe mannen van Lombardijen de koppies niet koel te houden en verspeelden daardoor de voorsprong: 3-3.

Zaterdag wordt er om 15:00 uur gespeeld in Vlaardingen tegen Victoria’04 7.

SV Lombardijen 5

Het vijfde is de competitie goed begonnen. Op deze warme zaterdagmiddag ontvingen ze het 4e elftal van Oud Beijerland. Nadat ze in de eerste helft een aantal keren goed weg waren gekomen en zelf nauwelijks iets creëerden, werd er met een 0-0 stand gerust.

In de tweede helft leek Oud Beijerland redelijk uitgeraast en ontstond er ruimte voor Lombardijen om te gaan voetballen. [Lees meer...]

Zaterdag gaan de mannen op bezoek bij het 5e van de Zinkwegse Boys, alwaar om 12:00 uur wordt afgetrapt.

SV Lombardijen VE1 & VE2

Veteranen 1 mocht de competitie aftrappen tegen de waarschijnlijk aankomende kampioen van de competitie: IJVV de Zwervers. Het is duidelijk dat deze mannen, ondanks eigen verzoeken bij de KNVB om hoger te beginnen, te laag zijn ingedeeld. Lombardijen bleef letterlijk kansloos en het is een wonder dat er op het eind maar twee keer was gescoord.

Veteranen 2 begon de competitie bij Zestienhoven en ze zijn begonnen met een gelijkspel: 3-3.

Zaterdag staat de eerste Lombardijen derby op het programma: VE1 gaat op bezoek bij VE2. Aftrap om 11:00 uur onder leiding van Bertus!

SV Lombardijen VR1

De dames begonnen de competitie met een wedstrijd vrije dag en trappen de competitie komend weekend af: om 14:30 uur is het combinatie team van ST Poortugaal/Oude Maas VR2 de tegenstander.