SV Lombardijen 1

Het eerste is er wederom niet in geslaagd om de eerste punten van het seizoen te pakken. Tegenstander Berkel was véél te sterk en zegevierde met een 1-8 overwinning, na een ruststand van 0-2. Dat het nog maar 0-2 stond was te danken aan een zeer sterk keepende Marvin Sallons. Door deze nederlaag is het eerste nu op doelsaldo gezakt naar de laatste plaats.

Komend weekend spelen ze wederom een thuiswedstrijd, ditmaal tegen HBSS, die ook nog op hun eerste overwinning wachten.

SV Lombardijen 2

Het tweede heeft wel de eerste overwinning geboekt, het tweede van SDV werd met 2-1 verslagen. Het tweede bezet na twee wedstrijden nu de achtste plek. Dit weekend spelen de mannen om 12:30 uur thuis tegen DCV 3.

SV Lombardijen 3

Het derde heeft ook de tweede wedstrijd gewonnen: met maar liefst 5-7 werd er gewonnen bij WCR 2. De mannen bezetten dankzij deze twee overwinningen de eerste plaats! Dit weekend reizen ze af naar Barendrecht, om tegen het plaatselijke 14e te spelen. De aftrap is om 14:15 uur.

SV Lombardijen 4

Het vierde is er in Vlaardingen niet in geslaagd om te winnen van Victoria’04 7, ze gingen met 4-2 onderuit. Met één punt uit twee wedstrijden staan de mannen nu tiende. Zaterdag spelen de mannen om 14:00 uur in Schiedam tegen Excelsior’20 2.

SV Lombardijen 5

Het vijfde is ook nog zonder puntverlies, op de Zinkweg werd met 0-5 gewonnen van het vijfde van de Zinkwegse Boys. Lees hier het wedstrijdverslag. De mannen bezetten na twee wedstrijden de tweede plaats. Zaterdag wordt er in Rhoon tegen het zesde om 14:30 uur afgetrapt.

SV Lombardijen VE1 & VE2

Dan dé derby van Lombardijen! Veteranen 2 en Veteranen 1 mochten het eerste onderlinge duel uitvechten. Veteranen 2 kwam nog op een 2-0 voorsprong, maar daarna begon de conditie toch het verschil te maken. Veteranen 1 liep uit naar een 3-7 overwinning. Veteranen 1 klimt dankzij deze overwinning naar de zesde plaats, terwijl Veteranen 2 afzakt naar de negende plaats. Komend weekend speelt Veteranen 1 tegen Oude Maas VE1 en Veteranen 2 tegen BZC/Zuiderpark VE2, aftrap van beiden om 11:00 uur.

SV Lombardijen VR1

De dames speelden, na vorige week vrij te zijn geweest, hun eerste competitie wedstrijd. Het combinatieteam van Poortugaal en Oude Maas (VR2) bleek helaas een maatje te groot: 3-5. De dames bezetten nu met één gespeelde wedstrijd de negende plek (van de tien overgebleven teams). Komende zaterdag wacht de ontmoeting met Smitshoek VR1, aftrap om 14:30 uur.