Wederom geen winst voor het eerste, het derde en het vijfde winnen maar door en een rectificatie voor Veteranen 1!

SV Lombardijen 1

Helaas, weer geen goed nieuws te melden: ditmaal bleek ook HBSS te sterk voor onze mannen in het geel en zwart. Op het eind stond er een 1-2 stand op het papiertje van de scheidsrechter. Zaterdag gaan de mannen op bezoek bij DWO, dat momenteel op een verdienstelijke 5e plek staat. Aftrap om 14:30 uur.

SV Lombardijen 2

Ook voor het 2e elftal ditmaal geen goed nieuws: het 3e van DCV was met 0-2 te sterk. Het 2e is hierdoor afgezakt naar de 10e plaats. Zaterdag spelen de mannen om 11:45 uur in Barendrecht tegen Barendrecht 7, dat na drie gespeelde wedstrijden op de 3e plek staat.

SV Lombardijen 3

Zoals gezegd: ook de derde wedstrijd was voor de mannen van het 3e geen probleem: in en tegen Barendrecht (het 14e) werd met 3-5 gewonnen. Hiermee blijven de mannen fier aan kop. Zaterdag spelen ze om 14:30 uur thuis tegen SV Charlois 3, die momenteel de 9e plek bezetten.

SV Lombardijen 4

Voor het 4e helaas ook weer geen overwinning: het 2e elftal van Excelsior’20 was met 4-1 een maatje te groot voor onze jongens. Het 4e is hierdoor afgezakt naar de 11e plek. Zaterdag spelen de mannen om 11:00 uur thuis tegen DVO’32 7, die 3e staan met zes punten uit drie wedstrijden.

SV Lombardijen 5

Ook het vijfde, evenals het derde, blijft maar winnen! Ook het 6e elftal van Rhoon bleek niet opgewassen tegen met name de (buiten de 16) uiterst effectie Colin Wemmers, die met drie doelpunten weer de gevierde man was. Een 1-4 overwinning namen de mannen mee naar huis en blijven hiermee in het voetspoor van RVVH 6, dat een ‘iets’ beter doelsaldo heeft. (Lees meer...)

Zaterdag om 11:00 uur wacht de ontmoeting met alweer de derde club uit het “Beijerlandse”, wanneer SHO 7 op bezoek komt.

SV Lombardijen VE1 & VE2

Veteranen 1 heeft een degelijke overwinning geboekt op de bezoekers van Oude Maas VE1: bij rust was het 1-0 en dit veranderde niet na rust. De mannen zijn hiermee naar de 5e plek geklommen.

De mannen van Veteranen 2 bewandelde de omgekeerde weg. Door een 4-6 nederlaag tegen BZC/Zuiderpark VE2 zakken ze af naar de 10e plek.

Zaterdag spelen beide teams uit. Veteranen 1 gaat op bezoek bij de laatste tegenstander van Veteranen 2 en spelen om 13:00 uur. Veteranen 2 maakt de verre reis naar Bolnes, om daar tegen de lokale Veteranen 1 te spelen. Aftrap om 14:30 uur.

UPDATE

De wedstrijd Bolnes VE1 - Lombardijen VE2 is tot nader orde uitgesteld.

SV Lombardijen VR1

De dames volgen het voorbeeld van het eerste elftal en hebben helaas nog niet gewonnen. Op eigen (kunst)veld waren de dames van Smitshoek VR1 met 1-4 te sterk. De dames bezetten eveneens het eerste helaas de laatste plaats. Zaterdag wacht om 15:15 uur de ontmoeting met Spijkenisse VR1.