Hierbij een overzicht van de afgelopen weken. Aangezien de webmaster er even tussenuit was, kon dit helaas niet gedaan worden. Als iemand de webmaster hier bij zou willen helpen, mag hij/zij zich melden

Het eerste heeft de eerste overwinning in de binnenzak zitten! Nadat op 8 oktober nog werd verloren van DWO, werd een week later Zestienhoven door middel van wilskracht en doorzettingsvermogen met 3-2 verslagen!

Helaas heeft Lombardijen 1 zich wel terug moeten trekken uit de Voetbal Rijnmond Cup door te veel blessuregevallen, waardoor er wel weer wat extra rust gepakt kon worden om iedereen weer fit te krijgen. Afgelopen zaterdag (22 oktober) was een vrij weekend en komend weekend gaan de mannen weer aan de bak: om half drie wordt er afgetrapt op het terrein van Victoria’04. Deze wedstrijd staat onder leiding van dhr. De Winter.

Het tweede is niet bepaald succesvol geweest in de afgelopen weken: er werd met 7-0 verloren bij Barendrecht 7 en thuis ging het team onderuit met 0-8 tegen Spirit. Zaterdag reizen de mannen af naar SVS, alwaar om half twaalf wordt afgetrapt tegen het vierde.

Het derde heeft daarentegen de goede lijn wel doorgetrokken: tegen SV Charlois 3 werd met 2-1 gewonnen en uit bij Coal 8 werd er met 3-3 gelijk gespeeld; hierdoor gaan de mannen nog steeds aan kop! Zaterdag mag dit weer een gevolg worden gegeven, dan is om half drie op Varkenoord Rozenburg 4 de tegenstander.

Het vierde wacht nog steeds op de eerste overwinning. Ze waren er dichtbij tegen DVO’32 7 (3-4), maar in de uitwedstrijd bij Ommoord 5 waren ze vrij kansloos: 7-0. Zaterdag trappen ze om elf uur op eigen veld af tegen Egelantier Boys 3, de ongeslagen koploper.

Het vijfde heeft de eerste en ook gelijk de tweede nederlaag geleden. Het zeer jonge en fitte SHO 7 bleek veel te sterk: 0-6. En ook bij NSVV uit kon het team geen potten breken: 2-0. Na een broodnodig vrij weekend, wacht zaterdag tegelijk met het vierde de ontmoeting met ’s Gravendeel 6.

Lombardijen VE1

Veteranen 1 wist op 8 oktober een punt weg te slepen bij BZC/Zuiderpark VE2 (0-0) en de thuiswedstrijd tegen Capelle VE1 van 15 oktober is verplaatst naar 2 november. Afgelopen zaterdag mochten de mannen (toch nog) aantreden voor de beker. Om half drie moest er afgetrapt worden bij Melissant VE1. Dit was helaas wel hun laatste wedstrijd in de beker: er werd met 3-1 verloren.

Zaterdag gaan de mannen om drie uur op bezoek bij HBSS VE2.

Lombardijen VE2

De uitwedstrijd van 8 oktober bij Bolnes was verzet naar afgelopen zaterdag, op 15 oktober speelden de mannen thuis tegen PKC ’85 VE2, waartegen met 4-3 werd gewonnen. De inhaalwedstrijd tegen Bolnes VE1 werd helaas verloren met 7-3. Zaterdag reizen de mannen af naar Capelle VE1 (jawel, dezelfde die de woensdag daarop hierheen komen), waar ze om drie uur af zullen trappen.

Ten slotte dan weer de dames. Die zijn er nog steeds in geslaagd om hun eerste punt(en) te halen. Maar liefst drie keer hebben ze gespeeld, maar zowel Spijkenisse VR1 (7-0), Pernis VR1 (1-4) als Ariston’80 VR3 (2-1) bleken een maatje te groot. Bij laatstgenoemde waren “de omstandigheden” helaas ook niet optimaal... De wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Charlois VR2 gaat verplaatst worden naar midweeks, datum & tijd worden nog vastgesteld.

Het is u waarschijnlijk ook al opgevallen dat het programma niet verder loopt. We hebben dit seizoen voor een iets andere opzet gekozen, zodat alle uitslagen zichtbaar blijven. Er wordt nu per periode een nieuw programma gemaakt. Het programma tot aan de winterstop vindt u hier