Weer een keer een update op alle teams!

Na een weekend vrij (19 nov) mocht het eerste afgelopen zaterdag aantreden bij en tegen koploper VVOR. Zoals min of meer verwacht bleek VVOR toch echt een maatje te groot om tegen te stunten, met een 6-2 uitslag ten gevolge. Doordat Leonidas een puntje heeft gesprokkeld, zakken de mannen nu naar de 13e plaats.

Zaterdag komt directe concurrent DSVP op bezoek. Aftrap op Varkenoord om half drie, onder leiding van dhr. Durgunsu.

Het tweede heeft vorige week helaas niet aan kunnen tonen dat het niet staat waar het hoort te staan. Bij en tegen directe concurrent Swift Boys 2 werd er ruim verloren: 7-3. Afgelopen zaterdag zouden de mannen op bezoek gaan bij Zwarte Pijl 2, deze wedstrijd is onderling overleg verplaatst naar dinsdag 13 december.

Aanstaande zaterdag wacht alweer de terugwedstrijd tegen Swift Boys, hopen dat onze mannen revanche kunnen nemen! Aftrap om 12:30 uur onder leiding van dhr. Van der Burg.

Het derde heeft weer heel even van de koppositie mogen genieten, dankzij een vrij weekend voor Binnenmaas en een knappe 4-2 overwinning op Botlek 6. Echter was de thuiswedstrijd tegen Spijkenisse van afgelopen zaterdag uitgesteld door de KNVB en kon Binnenmaas het stokje weer overnemen. Zaterdag reist het derde af naar Botlek, alwaar om 12:00 uur wordt afgetrapt.

Het vierde was één van de drie teams die de afgelopen twee weken wél twee keer in actie kwam, helaas werd er wel twee keer verloren. De 19e was AGE-GGK 7 net te sterk (1-2) en afgelopen zaterdag was een ware zeperd, 0-5 tegen DCV 9.

Zaterdag reizen de mannen af naar AGE-GGK, waar op het vroege tijdstip van 10:30 uur wordt afgetrapt.

Het vijfde heeft ook twee keer gespeeld. Allereerst was de tegenstander directe concurrent Heinenoord 5. Helaas was dit een zeer ongelukkige wedstrijd voor onze mannen, waar een nederlaag totaal niet nodig was maar wel werd geleden: 3-5. [Lees meer ...] Afgelopen zaterdag bleek Strijen 5 (één van de teams uit de top drie) véél te sterk: 0-8 [Geen verslag ...].

Zaterdag gaan de mannen voor revanche in Heinenoord, aftrap om 14:30 uur.

Lombardijen VE1

Veteranen 1 was het laatste team dat twee keer in actie kwam. En ook twee keer verloor. Waar uit bij AGE-GGK VE1 met 2-0 werd verloren, werd uit bij Zestienhoven afgelopen zaterdag met 4-2 verloren.

Zaterdag komt AGE-GGK op bezoek op Varkenoord. Aftrap nog te bevestigen, scheidsrechter zeer waarschijnlijk dhr. Van der Burg.

Lombardijen VE2

Veteranen 2 kwam alleen de 19e in actie en ging op bezoek bij PKC ’85 VE3, alwaar met 6-2 werd verloren. De wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen HBSS VE2 is in onderling overleg verzet.

Zaterdag komt PKC ’85 VE3 deze kant op en staat de wedstrijd zoals gebruikelijk onder leiding van dhr. Schults. Aftrap om 11:00 uur.

Tenslotte weer de dames, die de 19e vrij waren en afgelopen zaterdag een gaatje konden slaan op bezoek bij laatste plaats SHO VR2. Helaas hebben de dames de rode lantaarn weer over genomen na een 2-1 nederlaag. Dit weekend zijn de dames weer vrij.