Het is eerste is helaas afgedaald naar de laatste plaats, een Topper in de 6e klasse 15 en de zesde SV Lombardijen vs. IJVV de Zwervers van dit jaar.

Het eerste trad in een ware zes punten wedstrijd aan tegen DSVP en trok helaas aan het kortste eind: 2-6. En door de overwinning van Victoria ’04 op IJVV de Zwervers, zijn onze mannen nu helaas afgezakt naar de laatste plaats. Aanstaande zaterdag kunnen ze zichzelf daar weer vanaf spelen, als ze om 15:00 uur aftrappen bij Leonidas, dat 12e staat met twee punten meer.

Het tweede kwam, evenals het eerste in een zes punten pot, helaas net te kort tegen Swift Boys 2, op eigen veld werd er met 2-3 verloren. Zaterdag wacht de volgende middenmoter: Bergambacht 2 waar op locatie om 12:30 uur wordt afgetrapt. Daarna halen de mannen nog een wedstrijd in: op dinsdag wordt er om 20:00 uur afgetrapt bij en tegen Zwarte Pijl 2.

Het derde kunnen we ondertussen geen verassing meer noemen, in de terugwedstrijd bij Botlek 6 werd er wederom gewonnen: 1-5. Doordat Binnenmaas ook weer won, wordt er zaterdag om het heetst gestreden. Beide teams staan met 22 punten uit 9 wedstrijden gedeeld bovenaan, waarbij Binnenmaas een iets beter doelsaldo heeft. Om 14:30 uur wordt er op Varkenoord afgetrapt.

Het vierde is tegen een zware zeperd aan gelopen: waar thuis nog nipt werd verloren van AGE-GGK 7, walsten de Overschieërs over onze mannen heen, 10-1. Zaterdag kunnen de mannen hun eer weer een beetje terug winnen, als Hermes DVS 3 op bezoek komt, aftrap om 12:30 uur.

Deze week weer even geen lang verslag van het vijfde. Uit bij Heinenoord werd er in een troosteloze wedstrijd met 3-0 verloren (de 1-0 stond al binnen 60 seconden op het bord). Helaas vielen op het kunstgras in de eerste helft al Dylan en Kevin geblessseerd uit, waardoor de spoeling heel dun werd met alleen nog de half fitte Dennis op de bank. Het was aan de keepers Lenny en Matthew te danken dat er niet met grotere cijfers werd verloren. Zaterdag spelen de mannen om 10:30 uur thuis tegen IJVV de Zwervers 8.

Lombardijen VE1

Veteranen 1 ontving afgelopen zaterdag AGE-GGK VE1. Na de eerdere 2-0 nederlaag uit, werd er nu met 2-5 verloren. Hierdoor verloren de mannen een plekje aan BZC-Zuiderpark. Zaterdag gaan ze op bezoek bij PKC ’85 VE2, aftrap om 14:30 uur.

Lombardijen VE2

Veteranen 2 heeft weer een keer gewonnen en nam daarmee gelijk revanche voor de uitnederlaag tegen PKC ’85 VE3. Op eigen veld werd er met 3-1 gewonnen, de tweede overwinning van het seizoen. De wedstrijd van aanstaande zaterdag bij en tegen AGE-GGK VE1 is (voorlopig) verzet naar 17 december, aftrap om 12:30 uur.

De dames waren afgelopen zaterdag vrij en zag concurrent Ariston’80 VR3 verliezen (SHO VR2 was ook vrij). Zaterdag reizen de dames af naar Spartaan ’20, alwaar ze om 15:30 uur tegen de plaatselijke VR1 spelen.