Het eerste heeft de rode lantaarn weer overgedragen aan Victoria ’04, het derde staat bovenaan (!) en het vijfde haalde uit tegen de De Zwervers.

 

Lombardijen 1

Het eerst heeft een zwaar bevochten overwinning geboekt op bezoek bij Leonidas. In de wedstrijd die om 15:00 uur werd afgetrapt, haalden de mannen het volle buit binnen met een 3-4 overwinnig. Hierdoor is niet alleen het gat naar de veilige 10e plek weer binnen bereik, maar zijn onze mannen ook weer van de gehate laatste plaats af. Hopen dat de ziekenboeg tijdens de winterstop nu eindelijk leeg stroomt en dat er na de winterstop tegen Excelsior fit aan de 2e seizoenshleft kan worden begonnen.

 

Lombardijen 2

Het tweede zou op bezoek gaan bij Bergambacht, maar op verzoek van onze mannen is deze wedstrijd verplaatst naar dinsdag 17 januari. Vanavond halen de mannen in bij en tegen Zwarte Pijl 2, aftrap om 20:00 uur en hierna gaan de mannen ook op een broodnodige winterstop.

 

Update: De wedstrijd tegen Zwarte Pijl is in een zware domper geëindigd: 11-1. 

 

Lombardijen 3

Het derde speelde de topper tegen Binnenmaas 6. Waar er bij rust nog een 1-1 stand op het bord stond, haalden de mannen na rust flink uit: 7-2. Waarbij er in de laatste minuut ook nog de 8-2 niet werd geteld die weldegelijk over de lijn was. Dankzij deze overwinning hebben de mannen nu de eerste plaats overgenomen van de tegenstander en staan ze drie punten los. Zaterdag wacht nog de inhaalwedstrijd tegen Spijkenisse, waarmee ze definitief de wintertitel binnen kunnen slepen. Aftrap op Varkenoord om 14:30 uur. 

 

Update: Het derde heeft de eerste seizoenshelft in stijl én als winterkampioen afgesloten met een 10-4 overwinning op Spijkenisse! Gefeliciteerd mannen en op naar de échte titel! 

 

Lombardijen 4

Voor het vierde is de winterstop wel begonnen en met een lekker gevoel. Thuis werd met 4-3 gewonnen van Hermes DVS 3. De mannen kwamen op een 2-0 voorsprong en leken een eenvoudige middag tegemoet te gaan. Echter liep het daarna helemaal niet meer en kwam de tegenstander nog voor rust terug tot 2-2. Na rust werd het nog erger toen Hermes met 2-3 voor kwam. De mannen rechtten echter de rug en drongen aan. Gastspeler Colin (die al 90 minuten in de benen had van de wedstrijd met het 5e), tekende voor de 3-3. Daarna miste John nog een strafschop, maar werd alsnog de overwinning binnen gesleept: 4-3.

 

Lombardijen 5

Het vijfde heeft uitgehaald tegen rivaal IJVV de Zwervers 8: 9-0! Na 20 minuten stond het al 4-0 en dit werd na rust eenvoudig uitgebreid. Voor een uitgebreider verslag, leest u [later hier meer...]. Ook deze mannen gaan nu de winterstop in.

 

Lombardijen VE1 & VE2

Veteranen 1 sloot de eerste competitiehelft af bij PKC ’85 VE2, alwaar met 1-1 werd gelijkgespeeld. Vooralsnog staan de mannen nog in het linkerrijtje, met een minimale voorsprong op PKC ’85 VE3 en Capelle VE1, die beiden nog een wedstrijd tegoed hebben. Veteranen 1&2 hervatten de competie wat eerder dan de andere teams: beide teams halen op 14 januari nog een wedstrijd in en VE2 op 21 januari nog één.

 

Lombardijen VR1

De dames eindigen de eerste seizoenhelft helaas op de laatste plaats. Uit bij Spartaan’20 werd nipt met 2-1 verloren.

 

Rest mij alleen nog om u allen hele fijne dagen toe te wensen! Dat u deze Kerstdagen met al uw geliefden door mag brengen en wij elkaar in het nieuwe jaar weer in goede gezondheid mogen ontmoeten! Tot 7 januari voor de oliebollenwedstrijd en de nieuwjaarsreceptie!