Aan alle leden 

 

Allereerst van het bestuur de beste wensen voor een gelukkig, gezond en sportief 2017! Echter, helaas blijkt uit de administratie dat er een achterstand is met betrekking tot de contributiebetalingen. 

Aangezien het al januari is, verzoeken wij de leden vriendelijk doch dringend te controleren of zij de contributie betaald hebben. Indien dit nog niet gedaan is, kan je hier alle benodigde gegevens vinden.  

Het niet voldoen van de contributie zal eind januari leiden tot het verwijderen van spelerspassen, waardoor spelers niet meer mee mogen doen in officiële wedstrijden. Dit geldt natuurlijk niet voor spelers die aan het begin van het seizoen een betalingsregeling hebben afgesproken. 

Bij vragen kan er contact worden opgenomen met de penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de voorzitter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Of spreek natuurlijk één van de bestuursleden aan op de club. 

 

Vriendelijk bedankt voor jullie medewerking.

 

Het bestuur van SV Lombardijen