Beste sportvrienden van de “club van 100” van SV. Lombardijen,

Zoals een ieder weet houdt SV Lombardijen op te bestaan. De aankomende fusie staat voor de deur en straks zullen wij behoren tot de FC IJsselmonde groep. Hierbij wil ik aankondigen dat ook de club van 100 ermee zal stoppen.

We hebben met deze club veel kunnen betekenen voor de vereniging. De “club van 100”, het kindje van onze Cor Janse. Met veel passie en inzet heeft hij deze club opgezet en jaren lang elke week zijn guldens en later de euro’s opgehaald. Meestal gaat dat heel gemakkelijk, echter kan ik zeggen dat dit soms heel erg lastig is.

Veel mensen vonden en vinden het spel nog steeds leuk en hebben er veel plezier aan beleefd. Uiteraard zeker diegenen die weleens het spel hebben gewonnen. We zijn bezig met de laatste periode en dit zal waarschijnlijk nog enkele weken duren. Aansluitend zal ik alle openstaande schulden uiteraard nog innen en vooruitbetaalde gelden teruggeven.

Ik wil hierbij alle deelnemers die in al die jaren hebben meegedaan en/of nog meedoen, namens de vereniging heel erg hartelijk bedanken voor hun deelname. Mede door jullie steun bestaat onze club nog steeds en daar mogen we trots op zijn.

Met een diepe buiging wil ik nogmaals Cor Janse bedanken voor zijn inzet, naast alles wat hij nog meer heeft gedaan voor deze club.

COR BEDANKT.

Vriendelijke groeten,